081 61 42 82  |    info@lasere.be

Lasere, de specialist voor industrieel snijden in Gembloux

Een professioneel team met snelle reactievermogen tot uw dienst

081 61 42 82 Contacteer ons

Lasere, de specialist op het gebied van industrieel snijden in Gembloux

Onovertroffen reactievermogen en een professioneel team tot uw dienst

081 61 42 82 Contacteer ons

Lasere, de specialist op het gebied van industrieel snijden in Gembloux

Onovertroffen reactievermogen en een professioneel team tot uw dienst

081 61 42 82 Contacteer ons
laser

Over Lasere

Lasere is een bedrijf dat gespecialiseerd is in lasersnijden, waterstraalsnijden en buigen. Lasere is gevestigd juist aan de Vlaamse grens, in Gembloux. Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van industrieel snijden is dit bedrijf  een referentie voor al uw snijwerk. Denk daarbij niet alleen aan metaal snijden maar ook aan het versnijden van koperplaten, messing, roestvrij staal, aluminium en staal, behandelen van pvc, rubber, thermoplasten, glas, tegels, enz.

Bij Lasere  kunt u rekenen op een dynamisch, ervaren en professioneel team. Zij helpen  u bij de realisaties van uw projecten, of u nu een professional of een particulier bent.

Ultramoderne en hoogtechnologische industriële snijmachines in vier vestigingen

Lasere in Gembloux is de moederonderneming van een groep van vier locaties. Zoals jullie verstaan, is Lasere in Gembloux de moederonderneming van een groep met vier bedrijven. Hierdoor kan Lasere aan alle versnijdingsaanvragen voldoen zowel in België als Luxemburg en Frankrijk.  En dit of het nu gaat om het versnijden van tegels, kunststoffen, metalen of andere materialen. Elk bedrijf beschikt over eigen snij- en vouwmachines en heeft een specifieke expertise in huis.

Zo heeft LASERE een waterstraalsnijservice.

LASERUS, in het Luxemburgse Ehlerange heeft ook machines voor het lassen en graveren op metaal, glas en hout.

LASERYS, gevestigd in het Henegouwse Péruwelz, is dan weer uitgerust met machines voor het snijden van mdf en plexiglas.

Dankzij de vele zusterondernemingen en de goede samenwerking tussen de verschillende filialen kan LASERE Franse, Belgische en Luxemburgse klanten een brede waaier aan diensten aanbieden.

Waterstraal- en lasersnijden in Gembloux, steeds een goede klantenservice.

Bij Lasere in Gembloux komt klanttevredenheid altijd op de eerste plaats te staan. Daarom hanteren we snelle deadlines en korte wachttijden voor de offertes. Elke bestelling wordt snel afgehandeld, ongeacht of het nu gaat om een enkel stuk of om massaproductie. Sinds 2017 is dit bedrijf in Gembloux gecertificeerd volgens de standaard EN 1090 voor de bouwsector, nog steeds de garantie voor een ultieme traceerbaarheid.

De basis voor een offerte of een bestelling is steeds de tekening van de klant. Deze tekeningen dienen op schaal 1:1 te zijn, en in het formaat DXF, DWG of STEP. Zonder te beweren een studiebureau te zijn, begeleidt Lasere in Gembloux u hierbij en verwijst het u zo nodig door naar externe ontwerpers die u bij specifieke verzoeken verder helpen.

Lasere garandeert u

  • Een technische dienst van hoge kwaliteit

  • Een antwoord binnen 24 uur op al uw vragen

  • Leveringen of de mogelijkheid van afhaling ter plaatse

  • Een spoedservice voor dringende (nood)gevallen

  • Flexibiliteit die optimaal beantwoordt aan de behoeften van de klanten

  • Een knowhow die op Europees niveau gecertificeerd en erkend is

HEEFT U EEN ENKELE VERSNIJDING OF  EEN MASSAPRODUCTIE NODIG? BIJ Lasere BENT U HOE DAN OOK AAN HET JUISTE ADRES. NEEM CONTACT OP MET DIT BEDRIJF EN CREËER OP MAAT GEMAAKTE ONDERDELEN.